خرید سنگ قبر

سنگ قبر هوشنگ ابتهاج

سنگ قبر هوشنگ ابتهاج

سنگ قبر هوشنگ ابتهاج ،یکی از بهترین و مشهور ترین افراد در زمان خود بود این بزرگوار از هوش و توانایی بالایی برخوردار بود و البته معروفیت این مرد بزرگ بعد از فوتشان نیز ادامه دارد و در بین مردم شناخته شده است هوشنگ ابتهاج، شاعر نامدار ایرانی، در ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ در سن ۹۳ سالگی درگذشت. پیکر او در ۲۳ شهریور در باغ محتشم رشت به خاک سپرده شد. سنگ قبر او از جنس سنگ گرانیت جنگلی است و در طراحی آن از عناصری استفاده شده است که یادآور زندگی و آثار این شاعر بزرگ است.

سنگ قبر هوشنگ ابتهاج

برای خرید سنگ قبر و خرید آن از فروشگاه اینترنتی ما دیدن کنید

شعر روی سنگ قبر هوشنگ ابتهاج

شعر سنگ قبر هوشنگ ابتهاج سنگ قبر هوشنگ ابتهاج متشکل از دو دست شمش با ضخامت ۱۲ و ۶ سانتی‌متر، یک دست قرنیز ۵۰ سانتی‌متر و همچنین یک سنگ ۶ سانتی‌متر از گرانیت جنگلی است. این سنگ مزار از دو قطعه تشکیل شده است که به صورت عمودی روی یکدیگر قرار گرفته‌اند. در قسمت بالایی سنگ قبر، نام و نام خانوادگی شاعر به همراه تاریخ تولد و وفات او حک شده است.شعر سنگ قبر هوشنگ ابتهاج در قسمت پایینی سنگ قبر، شعری از ابتهاج با عنوان «مرغ آمین» نوشته شده است.

متن روی سنگ قبر هوشنگ ابتهاج

در طراحی سنگ قبر هوشنگ ابتهاج از عناصری استفاده شده است که یادآور زندگی و آثار این شاعر بزرگ است. استفاده از سنگ گرانیت جنگلی، به عنوان نماد مقاومت و پایداری، یکی از این عناصر است. همچنین، شعر «مرغ آمین» که در قسمت پایینی سنگ قبر نوشته شده است، یکی از محبوب‌ترین آثار ابتهاج است و به نوعی، یادگاری از او برای دوستدارانش محسوب می‌شود.

متن شعر مرغ آمین از هوشنگ ابتهاج

مرغ آمین در خموشی شب آسمان پر از ابرهای تیره مرغ آمین ندا سر داد: «آهای، ای خفتگان در ظلمت بیداد! بیدار شوید! صبح نزدیک است! در دل تاریکی امید به صبح روشن در دلهای خسته تابید. مرغ آمین ندا سر داد: «ای ستمدیدگان! ای رنجبران! مژده دهید! رنج شما به پایان خواهد رسید. در دل ظلمت امید به عدالت در دلهای زخمی شکفت. مرغ آمین ندا سر داد: «ای انسانها! بیدار شوید! صبح آزادی نزدیک است! در دل تاریکی امید به رهایی در دلهای اسیر تابید. مرغ آمین ندا سر داد: «آهای، ای ستمدیدگان! ای رنجبران! مژده دهید! رنج شما به پایان خواهد رسید. در دل ظلمت امید به صبح روشن در دلهای خسته تابید. مرغ آمین ندا سر داد: «ای انسانها! بیدار شوید! صبح آزادی نزدیک است!

اشعار هوشنگ ابتهاج سنگ قبر هوشنگ ابتهاج

سنگ قبر هوشنگ ابتهاج از نظر خوانایی و سادگی نیز طراحی مناسبی دارد. نام و نام خانوادگی شاعر به صورت واضح و خوانا در قسمت بالایی سنگ قبر حک شده است. همچنین، شعر «مرغ آمین» نیز به صورت ساده و روان نوشته شده است و به راحتی قابل خواندن است.

سنگ قبر هوشنگ ابتهاج یادگاری ماندگار از این شاعر بزرگ است. این سنگ مزار با طراحی ساده و در عین حال زیبا، یادآور زندگی و آثار این شاعر پرآوازه است و به عنوان نمادی از فرهنگ و ادب ایران زمین، سال‌های سال در یاد دوستدارانش باقی خواهد ماند.

بیوگرافی هوشنگ ابتهاج

هوشنگ ابتهاج در ۶ اسفند ۱۳۰۶ در رشت متولد شد. پدرش، محمدعلی ابتهاج، از کارمندان وزارت دارایی بود و مادرش، اختر خانم، از خانواده‌ای اهل فرهنگ و ادب بود. ابتهاج تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در رشت گذراند و سپس برای ادامه تحصیل به تهران رفت. او در دانشگاه تهران در رشته‌های زبان و ادبیات انگلیسی و زبان‌های خارجه تحصیل کرد

نقش در فرهنگ و ادب ایران

هوشنگ ابتهاج یکی از مهم‌ترین چهره‌های شعر معاصر ایران است. او با آثار خود نقش مهمی در تحول شعر فارسی داشته است. ابتهاج توانست با استفاده از زبانی ساده و روان، مفاهیم عمیق و پیچیده را به مخاطبان خود منتقل کند. او همچنین با بهره‌گیری از عناصر فرهنگ و ادب ایرانی، آثاری ماندگار خلق کرد.

آثار ابتهاج در میان مردم ایران و سایر کشورهای فارسی‌زبان محبوبیت بسیاری دارد. او یکی از شاعران پرخواننده در ایران است

هوشنگ ابتهاج، متخلص به ه‍. ا. سایه، شاعر، پژوهش‌گر و مترجم ایرانی بود. او یکی از مهم‌ترین چهره‌های شعر معاصر ایران است و آثارش در میان مردم ایران و سایر کشورهای فارسی‌زبان محبوبیت بسیاری دارد.

هوشنگ ابتهاج

آثار بجا مانده از هوشنگ ابتهاج

نخستین نغمه‌ها (1325)
سراب (1330)
سیاه مشق (1332)
شبگیر (1334)
زمین (1335)
چند برگ از یلدا (1344)
تا صبح شب یلدا (1356)
یادگار خون سرو (1360)
حافظ به سعی سایه (1361)
تاسیان مهر (1367)
بانگ نی (1375)
نمونه اشعار:

غزل:
در این سرای بی کسی، کسی به در نمی‌زند
به دشتِ پُرملال ما پرنده پَر نمی‌زند

تصنیف سپیده:
ایران ای سرای امید
بر بوم و بر مزار تو کیست اینچنین گزید
خون جوانان وطن لاله دمیده از خاک
وطن لاله دمیده از خاک

شعر نو:
ارغوان، شاخه‌ای نورس، رگ‌هایش
پر از جوش و خروش
به گاه طلوع
به سرخی شفق
به رقص آمده بود

مرغ آمین هوشنگ ابتهاج

خانواده هوشنگ ابتهاج

پدر: آقاخان ابتهاج (پزشک)
مادر: فاطمه رفعت
همسر: آلما مایکیال (شاعر)
فرزندان:
یلدا ابتهاج (مترجم)
آسیا ابتهاج (موسیقیدان)
کیوان ابتهاج (نویسنده)
کاوه ابتهاج (نقاش)
اشعاری در وصف همسر:

غزل:
به پایداری این عشق سربلند قسم
که من بر همان عهدم که با زلف تو بستم

شعر نو:
آلما، ای عشق جاودان من
ای همدم همیشگی من
ای یار سفرهای دور و دراز
ای مادر فرزندان من

اگر به دنبال خرید سنگ قبر ارزان هستید با ما در ارتباط باشید

دیدگاهتان را بنویسید